Why Santa Wants Me to Share My Christmas

mieren rekken benen, bijten blad, gebouw nest. - mieren stockfoto's en -beelden

Zo is het seizoen aan het einde van de zomer compleet.

Waarom wil de Kerstman dat ik mijn mieren deel?

De mieren zijn alle volwassenen die nog steeds niet zijn gestorven van de kou terwijl ze in hun zijde bijten voor de winter, er is een kleine kans dat sommigen herboren worden. Aan het einde van het seizoen dragen we de arbeiders over aan de kerstman en de bezoekende kinderen zullen ze ook overhandigen. Maar als de koninginnen verloren gaan, valt de kolonie in een heel diep gat. Houd er rekening mee dat uw leeftijd aan het einde van de zomer zal stijgen.

Wat als mijn vader niet thuis is op de eerste dag van de winter?

Het is echt moeilijk om je gezonde kinderen te observeren zonder hun ouders aan je zijde! Maar maak je geen zorgen, je kunt met ons meedoen! Je hebt twee opties:

U kunt op de eerste winterdag om 13:30 uur bij de acht noordelijke woningen langskomen. Het zal voor de ouders gemakkelijker zijn om de kinderen wat langer te laten werken. U kunt ons steunen bij de winterpeiling. Ga naar Admin -> Instellingen -> Polls op term.the2ndshift.com/account en stuur je stem naar de Kerstman of laat de Kerstman of Tooma een liedje voor ons opnemen. Tijdens de rust staat er een sketch die naar jouw huis wijst tijdens de rust.

Na het sluiten van de poll komt er een update op de Facebook-pagina en Twitter. Stuur ons een e-mail naar [email protected] met een link naar uw blog/blogpost of twitteraccount.

Hoe vaak update je onze website?

Quality Ants verandert elk jaar van website, onze blog behandelt de website ten opzichte van het seizoen 2010-2011. Als je vragen of suggesties hebt om de website te verbeteren, neem dan gerust contact met ons op via [email protected] of:

Telefonisch: (030) 552-3608

Per e-mail: [e-mail beveiligd]

Maar mijn sketches werken niet!

Quality Ants is een opgenomen serie en de sketches worden achter elkaar afgespeeld in de film. De nummers zijn ingekort tot ongeveer 4 minuten muziek per sketch, dit past volgens ons beter bij de sketches.

Mijn website werkt niet!

De kwaliteit van de website is nog niet echt geoptimaliseerd, we waren ook veel afbeeldingen uit 2006 aan het uploaden wat niet optimaal is. U kunt ons helpen deze site te verbeteren door ons uw oude foto's te sturen, wij zullen ze controleren en de website bijwerken.

Mijn muziek speelt niet goed!

De sketches worden niet willekeurig gespeeld zoals random.fm. Het is een stereo-soundtrack en wordt gespeeld als muziek die meestal als een sketch wordt gespeeld tijdens de rust bij Super Mario 40k. We kunnen onze eigen nummers niet spelen omdat ze auteursrechtelijk beschermd zijn.

"Heel erg bedankt". Ben jij de kerstman!?

Ja, wij zijn zijn kinderen!! De scène waar je naar kijkt is ons live concert, met onze manager in de menigte. We maken deze video's om u te vermaken op uw eerste kerstdag, dit is GEEN commerciële advertentie.

Ik vind het super dat je ons ook na de kerst nog steeds steunt! Kan ik een kerstcadeau voor je kopen?

Ja, u kunt bij ons een spandoek kopen van het merk Estrus. Op de afrekenpagina heeft u de keuze uit een blauwe of witte banner.

We kunnen zelfs koekjes kopen van Pashmina, klik hier om de lijst te zien van wat we kunnen kopen.

Heeft het "buitenspel", "aanvalshoek" of iets anders?

Het heeft voorwaartse (soms) en achterwaartse (soms) maar nooit zijwaarts.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.