Paardrijlessen

Dieren

waaronder veiligheidshelmen, muilbanden, koersbroeken, voedings- en kledingpakketten, blijven beschikbaar voor de ruiters. Ook een rijinstructeur kan deelnemen aan de sponsoring van een ruiter.

Wat zijn de verschillende soorten rijlessen?

Voor ruiters kan dit soort instructie worden gegeven door middel van lessen of als onderdeel van een specifiek rijprogramma. Een individu kan leren paardrijden door het volgen van paardrijlessen in groepsverband of privélessen. Het belangrijkste verschil tussen lessen en ritten is de keuze van de rijinstructeurs wanneer zij de leerlingen volledig les geven (bv. eenmaal per week; om de drie maanden; of anders). Verschillende rij-categorie hogere niveau lessen kunnen worden ingevuld bestaande uit verschillende rij-instructeurs in aanvulling meer geavanceerde rij-instructeurs zoals instructeur groepen, instructeurs van corse riding instructeurs, en andere vormen van opleiding. Dit type van instructie varieert het meest afhankelijk van het gebied van leren en ervaring van studenten.

OK, ik heb nog steeds een vraag; wat ik wil weten is, hoe wordt een paardrij-instructeur betaald?

Aangezien de meerderheid van de mensen die paardrijden afkomstig is uit een amateur- of een “off the grid”-scene, is het zeer moeilijk voor de traditionele paardrij-instructrice om op eigen kracht te overleven. Om deze reden wordt een reeds ervaren instructeur meestal eerder betaald dan haar leerlingen. Het veilen van ritten, de verkoop van garage-accessoires, callusses, en geluiddempers zijn een paar veel voorkomende taken uitgevoerd door de verantwoordelijke rij-instructeur. Echter, andere populaire dingen die een rij-instructeur kan doen zijn servicewerkzaamheden. Als een motor- of ATV-instructeur nodig is, kan een andere rijinstructeur helpen bij het geven van een uitgebreidere opleiding als dat nodig is.

Ik heb paardrijles genomen, maar ik heb soms niet veel vrije tijd om andere dingen te doen. Bieden sommige paard rijinstructeurs een trainingsschema aan? Wat gebeurt er als ik niet presteer binnen mijn trainingsschema?

Rijlessen zijn weliswaar geweldig om te leren, maar ze kosten wel geld. Daarom mogen instructeurs niet toestaan dat hun leerlingen op eigen houtje buitenritten maken zonder de juiste les te hebben gevolgd. Een instructeur moet ten minste één les afronden voordat een leerling op eigen gelegenheid mag gaan rijden. Als een leerling één opdracht mist, moet de instructeur alle daaraan verbonden kosten voor zijn rekening nemen.

Wanneer moet ik me inschrijven voor rijlessen?

Rijlessen worden meestal gepland via een plaatselijke rijvereniging of een plaatselijke rijschool. Vooraf inschrijven kan een geweldige manier zijn om op de lange termijn geld te besparen! Als je rijdt in een gebied dat meestal geen lokale rijles heeft, blijf dan opletten. In plaats van de om de week of op kleine lessen, kijk of er een is gepland op loopafstand van uw huis.

Wat kan ik verwachten als ik rijles krijg?

Hoewel er plannen zijn om rijlessen te verstrekken met ervaren rijinstructeurs, zullen rijders die aan die school afstuderen, of naar andere rijscholen overstappen, moeten blijven voldoen aan de juiste lesvoorschriften en het toezicht op de instructeurs.

Q9. Wat voor niet Hay verkeer die andere paarden?

A9. U hebt een wetgevende macht die het paard bestudeert als transportmiddel. Als u de geschiedenis van dat paard bekijkt, zult u zien dat het vele jaren mishandeld, misbruikt en verwaarloosd is. Vroeger vonden wij dat er meer dan grondwettelijke wetten op onze paarden van toepassing moesten zijn. Maar toen hebben we er iets aan gedaan. Het verheugt mij u te kunnen meedelen dat wij in 2005 wetgeving hebben aangenomen die bepaalt dat onze paarden evenveel moeten worden verzorgd en gerespecteerd als wij voor onze menselijke samenwerkingsgoederen zouden willen. Wij blijven met deze wetgevende macht samenwerken om belangrijke bepalingen op dit gebied tot stand te brengen. In de tussentijd, gelieve uw deel te doen om onnodige omwegen tijdens het paardenverkeer te vermijden- Dank u voor uw hulp.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.