Paardrij-instructeur

Paardrij instructrice

Afhankelijk van het niveau van verbetering dat van individuen wordt verwacht, kunnen instructeurs ruiters leren om goed genoeg op vier benen te rijden om in teamverband te rijden of om hen te leren hun eigen paarden goed te berijden. Ook kunnen instructeurs werken met personen die nog niet eerder hebben paardgereden en hen helpen met horsemanship/horsemanship training.

Ontwikkeling van wat een paardrij-instructeur kan doen:

Een paardrij-instructeur kan een ruiter leren hoe op de juiste manier paard te rijden en er plezier aan te beleven. Twee les Jockey Riding kan leren een ruiter wat ze moeten weten over paarden, hun gebruik, en hun opleiding. Een paardrijden instructeur zou uiteindelijk kunnen leren om te concurreren in bepaalde wedstrijden. Paardrijden kan worden omschreven als een scala van vaardigheden, alsmede de combinatie van die vaardigheden. Deze vaardigheden worden lessen voor de ruiter die nodig zijn om goed te rijden in specifieke situaties. Paardrijden kan deze dingen niet op een andere manier aanleren dan Jockey Riding dat zou kunnen. Paarden moeten geleerd worden om geduwd en getrokken te worden. Ruiters moeten leren hoe krachten te drijven en deze te associĆ«ren met een correcte omgang met het paard. Paarden moeten in bepaalde houdingen worden gehouden of ineengedoken worden. Een kudde moet geleerd worden om in groepen te rijden. De ruiter moet vaak worden voorbereid op een wedstrijd. Een paardrij-instructeur moet een grote mate van kennis hebben van zadeltoepassingen en instructies geven over de zachtere en hardere hoeken die hij moet kennen, en hoe deze zich verhouden tot de paarden van andere ruiters. Een ruiter kan worden verteld om het hoofd van een dier te gaan als hij over een hoge omheining rijdt. Een trainer wil dat ruiters waarschuwingssignalen en andere belangrijke informatie kennen, zodat ze onderweg kunnen compenseren. Een paardrij-instructeur – als Jockey of als Echte Jockey – moet zich bewust zijn van de specifieke vaardigheden die nodig zijn voor elke specifieke situatie van een bepaalde competitie.

Vaardigheden die nodig zijn voor de ontwikkeling van paardrij-instructeur dus:

Beoordelen wat een Jockey of Echte Jockey is, Zich richten op jockeys en ruiters Geschiktheid voor elk type wild paard of race formatie Lange sprongen, Een-benige achtervolgingen, Koppels, Feature Horses, Ochtendritten, Groepen paarden, Terrein, Facility, Trainings hooi, Onderdak, Paard, Equine Showmanship, Contact opnemen met trainers of club organisatoren Anders dan het werk, zal de paardrij-instructeur tijd nodig hebben om haar paardrij huiswerk te doen. Ze zal moeten trainen door een paard te rijden in een wedstrijd of als ze niet goed genoeg getraind is om mee te doen. Zich voorbereiden om de prestaties van anderen te bekritiseren en dit doen tijdens het rijden in de arena kan leiden tot een grote training.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.