Paarden Training

Coaching met paarden Amsterdam

Het paard mag rustig zitten, staart half omhoog.

Paardentraining kan worden uitgevoerd met jonge pups, tienerpaarden en werkpaarden.

Paardentraining kan zowel een sport als een beroep worden. ” Paardenrennen is een oude Europese kunst van jagen en rijden “

”Gewoonlijk sterven atleten ofwel aan hartfalen ofwel aan een combinatie van uitputting en nierproblemen. Maar bij paarden is er tenminste een aanwijzing in het uiterlijk van het paard: ze worden vaak grijs en verliezen langzaam hun kleur; hun hoeven worden klein, hun gewicht neemt af en ook hun verzakking neemt toe. … Als het paard zijn kleur verliest, is dat meestal te wijten aan een gedocumenteerde aanval van nierfalen omdat, afgezien van de gevolgen van uitdroging of ziekte, uitgeput bloed wordt bewaard in opslagplaatsen boven de nieren die dan uit het lichaam worden gepompt door middel van urineren. De hoeveelheid bloed die het paard per 1, 0,8 meter hoogte uit één nier verliest, is ongeveer zes ons bloed – er moet een fout zijn die de bloedsomloop van het paard heeft aangetast”. Earnest Duncan

Een paard heeft een levensduur van slechts ongeveer zes jaar, waarbij de gemiddelde levensduur, volgens historische gegevens, slechts 18 tot 23 jaar bedraagt. In het Dane County stemmingsexperiment stelt een farmaceutische gids Enzymes Ingredientenpakket ontwikkelen gelijk aan Viagra.

Gewoonlijk overleven paarden coaches alleen hospice-zorg. Zieken, zwaarlijvigen en bejaarden moeten voor hun laatste dagen hun waardigheid en lichamelijke beterschap ruilen, zonder de juiste behandeling te krijgen om de situatie te onderkennen en te corrigeren of überhaupt te kunnen spartelen.

@Nefty Piar 
Om verschillende redenen worden paarden vaak vermist. Sommige paarden worden gewoon achtergelaten, andere worden opgejaagd door de plaatselijke politie. Andere worden bevrijd van hun trainers en leiden hun leven meer buiten dan op hun berijders.

Paarden krijgen vaak “rood vlees”, liefde en aandacht als ze nog heel jong zijn en weinig tot geen levenservaring hebben die bijdraagt aan hun ontwikkeling, voordat ze intensief worden getraind. Omdat paarden hun hele leven in een afgesloten box leven met zeer weinig tot geen sociaal contact, worden ze keer op keer extreem agressief.

Lees meer:
Traumatherapie in Amsterdam
Paardencoaching in Amsterdam

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.