Hondenspeelgoed

Onverwoestbaar hondenspeelgoed

Hebt u gemerkt dat uw hond graag kauwt en speelt met zijn speelgoed? Heeft u honden zien gillen van opluchting als het speelgoed eindelijk tot leven komt na zo lang begraven te zijn geweest?

Honden hebben een natuurlijke drang om te kauwen, en het is niet ongewoon voor hen om te kauwen op alle materialen zoals leer, runderhuid, en zelfs touw. Als uw hond op een oude sok heeft gekauwd, dan heeft hij een reden gevonden om van de smaak van een sok te genieten!

De merken die wij verkopen hebben een voordeel voor de bescherming van uw hond. Ze zijn gemaakt van rubber, wat honden helpt een thuis te vinden voor het rubber en Skechers worden in Groot-Brittanniƫ gemaakt. De kunst van het jagen komt van de manier waarop de Skechers in de bek van een hond werden gestopt en recht naar achteren werden getrokken. De hond werd dan opgejaagd met de snag en een ruk aan de lijn om de hond te bevrijden.

De laatste reden is dat dit speelgoed wordt getest, om te zien of uw hond het leuk vindt.

Aangezien agles en retrievers tot de grote honden behoren, hebben ze speelgoed nodig dat onverwoestbaar is. Onverwoestbaar speelgoed bestaat eigenlijk die zijn duurzamer en kan worden gemanipuleerd door een hond. De hond leerde om aan de strengen van het speelgoed te trekken om een bevredigende kauw te krijgen en ze deden het eigenlijk alleen aan het speelgoed en niet aan het eigenlijke bot!

Speelgoed helpt om uw hond bezig te houden en is een goed hulpmiddel bij de training. De hond krijgt u te zien en gaat achter het speeltje aan. Een bal die piept kan opwindend zijn voor een hond, maar kan ook lastig zijn om onder de knie te krijgen. Met enige agressiviteit over een ruw oppervlak rollen zal de hond leren het speeltje te rollen in plaats van er op te kluiven.

Lees meer:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.