Hoe maak je een Kong voor je hond?

Dieren

Als u een krap budget hebt, maar toch uw hond wilt leren hoe hij zijn Kong moet vullen, overweeg dan de volgende methoden.

1. Het eerste wat u moet doen is een grotere Kong kopen zodat uw hond minder kans heeft zich te verslikken in de kleinere Kong. Het idee is om een grotere maat te kopen zodat de hond een kans heeft om kleinere stukjes voedsel te krijgen dan hij zou krijgen door de grotere Kong. Als u een verstikkingsprobleem heeft, houd de Kong dan bij u als u met uw huisdier bezig bent.

2. Neem een stuk van de Kong en leg het in de koelkast of vriezer – dit werkt vooral goed als uw hond tanden heeft die aan bevriezing onderhevig kunnen zijn. – U moet er wel aan denken dat een stuk van de bevroren Kong nog steeds een puinhoop is om schoon te maken.

3. Pak een naald en rijg de Kong met de draad door het midden. Het wordt een rommeltje van draad rondom het speeltje, maar het is wel een leuk rommeltje.

4. Neem een andere draad en rijg de kong met de tweede draad door het midden van de draad. Nogmaals, het zal een rommeltje worden, maar het is lichter om met het bloed te trekken en te zien wat er is.

5. Er zijn allerlei gekke verzinsels die mensen gebruiken om hun KONG gevuld te krijgen met lekkers. Sommige van deze trucs werken beter dan andere. De goedkope goodies die je in een dollar store kunt kopen, zoals gistdeeg, kunnen effectief worden gebruikt zoals gebruikelijk is voor veel hondenspeelgoedmakers. Je kunt ze in pakjes of per pond kopen.

Neem voor uw eigen bereiding 1/2 kopje gist, 1/2 kopje spijsolie, 1/2 kopje ANDERE spijsolie, 1 kopje koffiemolenpoeder, 1 eetlepel stearorisatorpoeder, 1 eetlepel aanzetmeel, 1 eetlepel knoflookteentjes in poedervorm (niet het knoflookpoeder), 1 eetlepel bouillonpoeder, 1 eetlepel vitamine K in poedervorm, 1 eetlepel heye en 1 eetlepel biergist.

Meng alle ingrediënten tot een bal, vorm hem en bak hem. Uw hond zal er dol op zijn.

Laat uw gasten afzien van het geven van tafelresten aan uw hond.

Zorg er altijd voor dat u uw hond prijst als hij of zij op de juiste plek uitwerpselen doet. Het is ook een goed bindmiddel.

1 eetlepel 1 kop 1/2 gram tarwekiemen 2 eetlepels melkpoeder 2 eetlepels kaas 1/2 kop 1/4 gram olie 1 kop 1/2 gram geconserveerde runderbouillon 1 kop 1/4 gram knoflookpoeder, maïskorrels, tarwezemelen, biergist 2 eetlepels natuurlijke gember 1/2 gram 1 ei

BereidingMeng de ingrediënten goed door elkaar. Houd het warm. Meng 1/2 kopje van de melk met de azijn. Voeg de olie toe. Voeg vervolgens het maïsmeel en het vlees toe. Na het mengen, voeg het ei en de kaas toe.

lees meer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.